I Information och data om flygplatser i Nya Kaledonien. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 11 st flygplatser i Nya Kaledonien.

Nya Kaledonien har ca 216 494 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Noumea där det bor ca 93 060 invånare. Det tre största städerna är Noumea, Nouméa. Total yta/area på 19 060 km2 och grannländer som tex -. Nya Kaledoniens officiella valuta är Franc (XPF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till Nya Kaledonien använder man landskoden 687. Sajter på Internet som kommer från Nya Kaledonien har toppdomänen .nc. Andra namn för Nya Kaledonien är -. Letar du efter flygresor till eller från Nya Kaledonien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Nya Kaledonien.

Flygplatser i Nya Kaledonien – Städer

 • Flygplatser i Île des Pins
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Île des Pins, -, Nya Kaledonien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Île des Pins.
 • Flygplatser i Kone
  Fakta och data om flygplatser vid Kone, North Province, Nya Kaledonien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kone.
 • Flygplatser i Koumac
  Information och data om flygplatser vid Koumac, North Province, Nya Kaledonien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Koumac.
 • Flygplatser i Lifou
  Fakta och data om flygplatser vid Lifou, -, Nya Kaledonien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Lifou.
 • Flygplatser i Mare
  Fakta och data om flygplatser vid Mare, -, Nya Kaledonien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Mare.
 • Flygplatser i Noumea
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Noumea, South Province, Nya Kaledonien Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Noumea.
 • Flygplatser i Ouvea
  Information och data om flygplatser vid Ouvea, -, Nya Kaledonien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Ouvea.
 • Flygplatser i Tiga
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tiga, -, Nya Kaledonien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tiga.
 • Flygplatser i Touho
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Touho, North Province, Nya Kaledonien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Touho.
 • Flygplatser i Wala
  Information och data om flygplatser vid Wala, -, Nya Kaledonien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Wala.