Norwegian har nyligen ingått nya avtal med resekoncernerna TUI Nordic, TUI UK, Thomas Cook Northern Europe och Nazar Nordic. Avtalen är värda över 500 miljoner kronor och omfattar mer än 2200 flygningar.

I Sverige kommer Norwegian att flyga från Stockholm till Antalya i Turkiet. Från ett flertal flygplatser i Norge kommer Norwegian flyga till populära resmål i Bulgarien, Cypern, Grekland, Spanien och Turkiet. Väl framme så finns det ett sortt utbud av aktiviteter. Från Uleåborg i Finland kommer Norwegian flyga till Rhodos och från London Gatwick kommer Norwegian flyga till ett flertal destinationer i Grekland, Spanien och Portugal. I Grekland kan man ta sig runt enkelt med hyrbil, vill du jämföra priser innan resan så testa www.biluthyrning.nu och få en överblick av prisläget på hyrbilar i Grekland. Norwegian fasar löpande in nya, mer miljövänliga flygplan och har en flotta på cirka 100 flygplan med en genomsnittlig ålder på knappt fyra år.

– Vi är väldigt nöjda med att vi får fortsätta flyga charterresenärer från TUI, Thomas Cook och Nazar till populära semesterdestinationer. Vi ser fram emot att få önska ännu fler passagerare välkomna ombord våra nya, mer miljövänliga flygplan med gratis WiFi, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian.

Norwegian är det tredje största lågprisbolaget i Europa och det sjunde största i världen. Bolaget erbjuder idag 439 linjer till 132 destinationer i Europa, Nordafrika, Mellanöstern, Thailand, USA och Karibien. De tre senaste åren har Norwegian utnämnts till Europas bästa lågprisflygbolag av SkyTrax World Airline Awards och utsågs förra året även till världens bästa lågprisbolag på långdistans.