Allt om flyg och flygresor

Information och guide om flyg, flygresor och flygbiljetter

Flygplatser

Flygplatser

Här hittar du information om de största flygplatser i världen. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer, länder det finns flygplatser. Fakta och data om närliggande flygplatser och information om väder och kartor.

 • Flygplatser i Afrika
  Information, fakta och data om flygplatser i Afrika. Lista med flygplatser i länder som Nigeria, Etiopien, Egypten, Demokratiska Republiken Kongo, Sydafrika, Tanzania. Det finns data om totalt 776 st flygplatser i Afrika.
 • Flygplatser i Antarktis
  Information, fakta och data om flygplatser i Antarktis. Lista med flygplatser i länder som Franska Sydterritorierna, Sydgeorgien och Sydsandwichöarna, Antarktis, Bouvetön, Heard- och McDonaldöarna. Det finns data om totalt 21 st flygplatser i Antarktis.
 • Flygplatser i Asien
  Information, fakta och data om flygplatser i Asien. Lista med flygplatser i länder som Kina, Indien, Indonesien, Pakistan, Bangladesh, Japan. Det finns data om totalt 1504 st flygplatser i Asien.
 • Flygplatser i Europa
  Information, fakta och data om flygplatser i Europa. Lista med flygplatser i länder som Ryssland, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Italien, Spanien. Det finns data om totalt 1954 st flygplatser i Europa.
 • Flygplatser i Nordamerika
  Information, fakta och data om flygplatser i Nordamerika. Lista med flygplatser i länder som USA, Mexiko, Kanada, Guatemala, Kuba, Dominikanska republiken. Det finns data om totalt 2464 st flygplatser i Nordamerika.
 • Flygplatser i Oceanien
  Information, fakta och data om flygplatser i Oceanien. Lista med flygplatser i länder som Australien, Papua Nya Guinea, Nya Zeeland, Östtimor, Fiji, Salomonöarna. Det finns data om totalt 589 st flygplatser i Oceanien.
 • Flygplatser i Sydamerika
  Information, fakta och data om flygplatser i Sydamerika. Lista med flygplatser i länder som Brasilien, Colombia, Argentina, Peru, Venezuela, Chile. Det finns data om totalt 677 st flygplatser i Sydamerika.