Årets upplaga av resebranschens Grand Travel Award ägde rum på Grand Hotel i Stockholm igår kväll. Totalt röstade över 1000 representanter från resebranschen på ett 20-tal kategorier inom olika områden. SAS utsågs till bästa flygbolag i Europa och Transport Inrikes i hård konkurrens mot övriga nominerade.

Läs mer om SAS new experience med vår helt nya Airbus A320neo, med förutom 15 % lägre klimatutsläpp har SAS nya kabin på kort- och medeldistans. Till hösten påbörjas även installation av marknadens snabbaste WiFi.

– Vi är oerhört glada för utmärkelserna och det mottagande vår produkt får från kunder och från branschen. Vi fortsätter vår satsning på inrikesmarknaden och Europa som båda är enormt viktiga för oss. Dessutom har vi nyligen gjort vår största satsning på USA och Asien. Förutom att fokusera på en attraktiv tidtabell så utrustar vi hela vår flotta med den nya kabinen och kommer under året att rulla ut WiFi även på inrikes och inom Europa, med marknadens högsta hastighet.

SAS, som nyligen gjort sin största satsning någonsin på USA och Asien var även nominerad i kategorin bästa flygbolag interkontinentalt.

– Samtidigt som vi fokuserar på våra viktiga affärsdestinationer så satsar vi stort även på fritidsdestinationer både på vintern och sommaren. Inför den kommande sommarsäsongen utökar vi med omkring 370 000 flygstolar till Spanien, Italien, Kroatien och Grekland och börjar bland annat att flyga till Lissabon och Ibiza, säger Annelie Nässen, global försäljningschef, SAS.