Information och fakta om flygplatser i Bosnien-Hercegovina. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 4 st flygplatser i Bosnien-Hercegovina.

Bosnien-Hercegovina är ett land där det bor ca 4 590 000 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Sarajevo med ca 696 731 invånare. Det tre största städerna är Sarajevo, Banja Luka, Zenica. Total yta/area på 51 129 km2 och grannländer som tex Kroatien, Montenegro, Serbien. Bosnien-Hercegovinas officiella valuta är Marka (BAM) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bosnian, Croatian, Serbian. För att ringa till Bosnien-Hercegovina använder man landskoden 387. Sajter på Internet som kommer från Bosnien-Hercegovina har toppdomänen .ba. Andra namn för Bosnien-Hercegovina är Bosnien-Hercegovina, Bosnien och Hercegovina. Letar du efter flygresor till eller från Bosnien-Hercegovina och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Bosnien-Hercegovina.

Flygplatser i Bosnien-Hercegovina – Städer

 • Flygplatser i Banja Luka
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Banja Luka, Republika Srpska, Bosnien-Hercegovina Det finns fakta om en flygplats i närheten av Banja Luka.
 • Flygplatser i Mostar
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mostar, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnien-Hercegovina Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mostar.
 • Flygplatser i Null
  Information och data om flygplatser vid Null, -, Bosnien-Hercegovina. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Null.
 • Flygplatser i Sarajevo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Sarajevo, Federation of Bosnia and Herzegovina, Bosnien-Hercegovina Det finns fakta om en flygplats i närheten av Sarajevo.