Information och fakta om flygplatser i Sydsudan. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 2 st flygplatser i Sydsudan.

Sydsudan är ett land där det bor ca 8 260 490 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Juba med ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 644 329 km2 och grannländer som tex Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Centralafrikanska republiken, Etiopien, Kenya, Sudan, Uganda. Sydsudans officiella valuta är Pound (SSP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Sydsudan använder man landskoden 211. Sajter på Internet som kommer från Sydsudan har toppdomänen . Andra namn för Sydsudan är Sydsudan, Republiken Sydsudan. Letar du efter flygresor till eller från Sydsudan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Sydsudan.

Flygplatser i Sydsudan – Städer

  • Flygplatser i Juba
    Information och data om flygplatser vid Juba, Central Equatoria, Sydsudan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Juba.
  • Flygplatser i Torit
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Torit, Eastern Equatoria, Sydsudan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Torit.