Fakta och data om flygplatser i Nauru. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i Nauru.

Nauru är ett land med ca 10 065 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Yaren där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 21 km2 och grannländer som tex -. Naurus officiella valuta är Dollar (AUD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Nauru. För att ringa till Nauru använder man landskoden 674. Sajter på Internet som kommer från Nauru har toppdomänen .nr. Andra namn för Nauru är -. Letar du efter flygresor till eller från Nauru och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Nauru.

Flygplatser i Nauru – Städer

  • Flygplatser i Nauru
    Information och data om flygplatser vid Nauru, -, Nauru. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Nauru.