Information och fakta om flygplatser i Litauen. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 8 st flygplatser i Litauen.

Litauen är ett land där det bor ca 3 565 000 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Vilnius med ca 542 366 invånare. Det tre största städerna är Vilnius, Klaipėda, Šiauliai. Total yta/area på 65 200 km2 och grannländer som tex Vitryssland, Lettland, Polen, Ryssland. Litauens officiella valuta är Litas (LTL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Lithuanian, Polish, Russian. För att ringa till Litauen använder man landskoden 370. Sajter på Internet som kommer från Litauen har toppdomänen .lt. Andra namn för Litauen är -. Letar du efter flygresor till eller från Litauen och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Litauen.

Flygplatser i Litauen – Städer

 • Flygplatser i Barysiai
  Information och data om flygplatser vid Barysiai, -, Litauen. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Barysiai.
 • Flygplatser i Kaunas
  Information och data om flygplatser vid Kaunas, Kauno Apskritis, Litauen. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Kaunas.
 • Flygplatser i Palanga
  Information och data om flygplatser vid Palanga, Klaipedos Apskritis, Litauen. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Palanga.
 • Flygplatser i Paluknys
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Paluknys, -, Litauen Det finns fakta om en flygplats i närheten av Paluknys.
 • Flygplatser i Panevėžys
  Information och data om flygplatser vid Panevėžys, Panevezys, Litauen. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Panevėžys.
 • Flygplatser i Šiauliai
  Fakta och data om flygplatser vid Šiauliai, Siauliu Apskritis, Litauen. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Šiauliai.
 • Flygplatser i Vilnius
  Information och data om flygplatser vid Vilnius, Vilniaus Apskritis, Litauen. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Vilnius.