I Information och data om flygplatser i Kuwait. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Kuwait.

Kuwait har ca 2 789 132 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Kuwait City där det bor ca 60 064 invånare. Det tre största städerna är Kuwait City, Kuwait Stad. Total yta/area på 17 820 km2 och grannländer som tex Irak, Saudiarabien. Kuwaits officiella valuta är Dinar (KWD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English. För att ringa till Kuwait använder man landskoden 965. Sajter på Internet som kommer från Kuwait har toppdomänen .kw. Andra namn för Kuwait är -. Letar du efter flygresor till eller från Kuwait och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kuwait.

Flygplatser i Kuwait – Städer

  • Flygplatser i Kuwait City
    Fakta och data om flygplatser vid Kuwait City, Al Asimah, Kuwait. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Kuwait City.