SAS erbjuder från och med idag sina EuroBonus Guld- och Diamantmedlemmar tillgång till en inspirerande SAS City Lounge i centrala Stockholm i direkt anslutning till transporter till och från Arlanda.

SAS fortsätter att stärka sitt erbjudande mot Skandinaviens frekventa resenärer, och att möta kundernas efterfrågan på platser att kunna nätverka och arbeta på under sina resor. För de som pendlar eller reser ofta med SAS erbjuds från och med idag tillgång till en ytterligare en SAS City Lounge (SAS första City Lounge öppnade i slutet av 2016 vid Stureplan i Stockholm) på Stockholms Central. I en kreativ miljö med inspirerande design, öppna ytor och en avslappnad miljö erbjuds SAS resenärer nu en central arbets- och mötesplats där det ingår wifi, kaffe, te och concierge-service. Även denna gång drivs City Loungen i samarbete med NO 18 Office & Lounge.

SAS EuroBonus guld- och diamantmedlemmar är, tillsammans med en gäst, välkomna ett dygn före och efter sin resa med SAS, men även övriga tider mot en avgift. Öppettiderna för SAS City Lounge på Stockholms Central är öppen 9-17 på vardagar. Om du behöver hyra e bil vid Stockholm Central så finns bolagen Sixt, Avis, Hertz, Europcar, Rent-A-Wreck, Budget, MABI i närheten. Du kan jämföra priser från dem hos Biluthyrning.nu.

– Vi vet hur viktig tiden är för våra resenärer och arbetar hela tiden med att stärka erbjudandet mot de som reser ofta med oss på SAS. Med inspiration från andra medlemsklubbar och nya kundinsikter kring efterfrågan på tillfälliga kontor runt om i världen öppnar vi nu SAS sin andra SAS City Lounge. Vi ser fram emot att hälsa våra kunder välkomna vare sig det gäller ett möte, att kunna arbeta effektivt eller bara koppla av i en behaglig miljö i centrala Stockholm, säger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- och utvecklingschef på SAS.

SAS City Lounge ligger på plan 1, ingång genom huvudentrén. I tillägg till SAS ordinarie lounger, så har SAS under senaste tiden även öppnat Café Lounger, som riktar sig till resenärer som ofta reser inrikes eller inom Skandinavien.