I Information och data om flygplatser i Gambia. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 1 st flygplatser i Gambia.

Gambia har ca 1 593 256 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Banjul där det bor ca 34 589 invånare. Det tre största städerna är Banjul. Total yta/area på 11 300 km2 och grannländer som tex Senegal. Gambias officiella valuta är Dalasi (GMD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Fulah, Wolof. För att ringa till Gambia använder man landskoden 220. Sajter på Internet som kommer från Gambia har toppdomänen .gm. Andra namn för Gambia är -. Letar du efter flygresor till eller från Gambia och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Gambia.

Flygplatser i Gambia – Städer

  • Flygplatser i Banjul
    Fakta och data om flygplatser vid Banjul, Banjul, Gambia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Banjul.