I Information och data om flygplatser i Falklandsöarna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 5 st flygplatser i Falklandsöarna.

Falklandsöarna har ca 2 638 invånare och ligger i Sydamerika. Huvudstad är Port Stanley där det bor ca 2 213 invånare. Det tre största städerna är Port Stanley. Total yta/area på 12 173 km2 och grannländer som tex -. Falklandsöarnas officiella valuta är Pound (FKP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Falklandsöarna använder man landskoden 500. Sajter på Internet som kommer från Falklandsöarna har toppdomänen .fk. Andra namn för Falklandsöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Falklandsöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Falklandsöarna.

Flygplatser i Falklandsöarna – Städer

 • Flygplatser i Lively Island
  Fakta och data om flygplatser vid Lively Island, -, Falklandsöarna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Lively Island.
 • Flygplatser i Mount Pleasant
  Information och data om flygplatser vid Mount Pleasant, -, Falklandsöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mount Pleasant.
 • Flygplatser i Pebble Island Settlement
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Pebble Island Settlement, -, Falklandsöarna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Pebble Island Settlement.
 • Flygplatser i Port Stanley
  Information och data om flygplatser vid Port Stanley, -, Falklandsöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Port Stanley.
 • Flygplatser i Sea Lion Island
  Information och data om flygplatser vid Sea Lion Island, -, Falklandsöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Sea Lion Island.