Information och fakta om flygplatser i Zambia. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 12 st flygplatser i Zambia.

Zambia är ett land där det bor ca 13 460 305 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Lusaka med ca 1 267 440 invånare. Det tre största städerna är Lusaka, Ndola, Zambesi. Total yta/area på 752 614 km2 och grannländer som tex Angola, Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Malawi, Moçambique, Namibia, Tanzania, Zimbabwe. Zambias officiella valuta är Kwacha (ZMW) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Nyanja. För att ringa till Zambia använder man landskoden 260. Sajter på Internet som kommer från Zambia har toppdomänen .zm. Andra namn för Zambia är -. Letar du efter flygresor till eller från Zambia och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Zambia.

Flygplatser i Zambia – Städer

 • Flygplatser i Chipata
  Information och data om flygplatser vid Chipata, Eastern, Zambia. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Chipata.
 • Flygplatser i Kasaba Bay
  Fakta och data om flygplatser vid Kasaba Bay, -, Zambia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kasaba Bay.
 • Flygplatser i Kasompe
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kasompe, -, Zambia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kasompe.
 • Flygplatser i Livingstone
  Information och data om flygplatser vid Livingstone, Southern, Zambia. Det finns data om totalt 3 flygplatser i närheten och kring Livingstone.
 • Flygplatser i Lusaka
  Fakta och data om flygplatser vid Lusaka, Lusaka, Zambia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Lusaka.
 • Flygplatser i Mfuwe
  Information och data om flygplatser vid Mfuwe, -, Zambia. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mfuwe.
 • Flygplatser i Mongu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mongu, Western, Zambia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mongu.
 • Flygplatser i Ndola
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ndola, Kopparbältet, Zambia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ndola.
 • Flygplatser i Solwesi
  Fakta och data om flygplatser vid Solwesi, -, Zambia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Solwesi.
 • Flygplatser i Southdowns
  Fakta och data om flygplatser vid Southdowns, -, Zambia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Southdowns.