Norwegian erbjuder nu 34 direktlinjer från USA vilket är flest linjer av alla europeiska bolag. Bara i år har Norwegian lanserat tio nya linjer mellan Europa och USA. De nya linjerna ger även skandinaviska Norwegianresenärer nya möjligheter att kombinera storstadssemester i Boston eller New York med avslappnande dagar i Karibien.

Norwegian erbjuder redan direktlinjer från de skandinaviska huvudstäderna och London till den karibiska ön Puerto Rico och från Köpenhamn till St Croix. Dessutom flyger Norwegian till Fort Lauderdale, Orlando, Las Vegas, Los Angeles och San Francisco. Mer om resor till USA hittar ni hos sajten www.destinationusa.se. Fokus på nyheter om USA.

– För första gången på över 20 år erbjuds direktlinjer mellan nordöstra USA och Martinique och Guadeloupe och det är en viktig milstolpe för Norwegian att det är vi som ger både amerikaner och andra möjlighet att flyga direkt till de här fina franska semesteröarna i Karibien. Vi lanserade våra första USA-flygningar för över två år sedan och responsen från amerikanska resenärer på våra låga priser och nya, mer miljövänliga flygplan har varit väldigt positiv, säger Norwegians VD Björn Kjos.

Det är Norwegians nya Boeing 737-800-plan med gratis WiFi och direktsänd TV som ska flyga mellan USA och Karibien. Norwegian är det enda flygbolaget som erbjuder gratis WiFi mellan USA och Karibien.

– För skandinaviska resenärer innebär de nya linjerna att de kan flyga med Norwegian till New York eller Boston, tillbringa några dagar i storstaden med pulserande liv och kultur och därefter flyga vidare med oss till Karibien. Det ger våra kunder helt nya möjligheter, säger Norwegians VD Björn Kjos.

Norwegians nya linjer mellan USA och Karibien är inledningsvis säsongsbaserade och kommer att trafikeras till och med april 2016 med totalt 14 avgångar i veckan. Tre avgångar i veckan från New York (JFK) till både Guadeloupes Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) och Martinique Aimé Césaire International Airport (FDF) och två avgångar i veckan från Baltimore/Washington International Airport (BWI) och Boston Logan International Airport (BOS) till Guadeloupe och Martinique.