I Information och data om flygplatser i Uzbekistan. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 12 st flygplatser i Uzbekistan.

Uzbekistan har ca 27 865 738 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Tasjkent där det bor ca 1 978 028 invånare. Det tre största städerna är Tasjkent, Samarkand, Andizjan. Total yta/area på 447 400 km2 och grannländer som tex Afghanistan, Kirgizistan, Kazakstan, Tadzjikistan, Turkmenistan. Uzbekistans officiella valuta är Som (UZS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Russian, Tajik, Uzbek. För att ringa till Uzbekistan använder man landskoden 998. Sajter på Internet som kommer från Uzbekistan har toppdomänen .uz. Andra namn för Uzbekistan är -. Letar du efter flygresor till eller från Uzbekistan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Uzbekistan.

Flygplatser i Uzbekistan – Städer

 • Flygplatser i Andizjan
  Fakta och data om flygplatser vid Andizjan, Andijon, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Andizjan.
 • Flygplatser i Buchara
  Information och data om flygplatser vid Buchara, Bukhara, Uzbekistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Buchara.
 • Flygplatser i Fergana
  Fakta och data om flygplatser vid Fergana, Fergana, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Fergana.
 • Flygplatser i Khanabad
  Fakta och data om flygplatser vid Khanabad, -, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Khanabad.
 • Flygplatser i Namangan
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Namangan, Namangan, Uzbekistan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Namangan.
 • Flygplatser i Navoi
  Information och data om flygplatser vid Navoi, Navoiy, Uzbekistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Navoi.
 • Flygplatser i Nukus
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Nukus, Karakalpakstan, Uzbekistan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Nukus.
 • Flygplatser i Samarkand
  Fakta och data om flygplatser vid Samarkand, Samarqand, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Samarkand.
 • Flygplatser i Tasjkent
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tasjkent, Toshkent Shahri, Uzbekistan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tasjkent.
 • Flygplatser i Tirmiz
  Fakta och data om flygplatser vid Tirmiz, Surxondaryo, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tirmiz.
 • Flygplatser i Urgentj
  Fakta och data om flygplatser vid Urgentj, Xorazm, Uzbekistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Urgentj.
 • Flygplatser i Zarafshan
  Information och data om flygplatser vid Zarafshan, -, Uzbekistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Zarafshan.