Information och fakta om flygplatser i USA:s yttre öar. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i USA:s yttre öar.

USA:s yttre öar är ett land där det bor ca 0 människor och ligger i världsdelen Oceanien. Huvudstad är med ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 0 km2 och grannländer som tex -. USA:s yttre öars officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till USA:s yttre öar använder man landskoden 1. Sajter på Internet som kommer från USA:s yttre öar har toppdomänen .um. Andra namn för USA:s yttre öar är -. Letar du efter flygresor till eller från USA:s yttre öar och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över USA:s yttre öar.

Flygplatser i USA:s yttre öar – Städer

  • Flygplatser i Johnston Island
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Johnston Island, -, USA:s yttre öar Det finns fakta om en flygplats i närheten av Johnston Island.
  • Flygplatser i Midway
    Information och data om flygplatser vid Midway, -, USA:s yttre öar. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Midway.
  • Flygplatser i Wake island
    Information och data om flygplatser vid Wake island, -, USA:s yttre öar. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Wake island.