I Information och data om flygplatser i Tadzjikistan. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 5 st flygplatser i Tadzjikistan.

Tadzjikistan har ca 7 487 489 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Dusjanbe där det bor ca 679 400 invånare. Det tre största städerna är Dusjanbe, Chudzjand. Total yta/area på 143 100 km2 och grannländer som tex Afghanistan, Kina, Kirgizistan, Uzbekistan. Tadzjikistans officiella valuta är Somoni (TJS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Russian, Tajik. För att ringa till Tadzjikistan använder man landskoden 992. Sajter på Internet som kommer från Tadzjikistan har toppdomänen .tj. Andra namn för Tadzjikistan är -. Letar du efter flygresor till eller från Tadzjikistan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Tadzjikistan.

Flygplatser i Tadzjikistan – Städer

 • Flygplatser i Chudzjand
  Fakta och data om flygplatser vid Chudzjand, Viloyati Sughd, Tadzjikistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Chudzjand.
 • Flygplatser i Dusjanbe
  Information och data om flygplatser vid Dusjanbe, Dushanbe, Tadzjikistan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dusjanbe.
 • Flygplatser i Khorugh
  Fakta och data om flygplatser vid Khorugh, Gorno-Badakhshan, Tadzjikistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Khorugh.
 • Flygplatser i Kulob
  Fakta och data om flygplatser vid Kulob, Khatlon, Tadzjikistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kulob.
 • Flygplatser i Kurgan Tyube
  Fakta och data om flygplatser vid Kurgan Tyube, -, Tadzjikistan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kurgan Tyube.