Fakta och data om flygplatser i S:t Helena. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i S:t Helena.

S:t Helena är ett land med ca 7 460 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Jamestown där det bor ca 637 invånare. Det tre största städerna är Jamestown. Total yta/area på 410 km2 och grannländer som tex -. S:t Helenas officiella valuta är Pound (SHP) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till S:t Helena använder man landskoden 290. Sajter på Internet som kommer från S:t Helena har toppdomänen .sh. Andra namn för S:t Helena är -. Letar du efter flygresor till eller från S:t Helena och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över S:t Helena.

Flygplatser i S:t Helena – Städer

  • Flygplatser i Wide Awake
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Wide Awake, -, S:t Helena Det finns fakta om en flygplats i närheten av Wide Awake.