Världens mest prisbelönta flygbolag, Singapore Airlines, samarbetar med Fiji Airways. Det öppnar bokstavligen en mängd möjligheter för alla som vill ha en semester utöver det vanliga. De vackra Fijiöarna kan kombineras med både Singapore, Australien och Nya Zeeland.

-Vi är mycket nöjda med samarbetet med Fiji Airways. Det ger våra kunder bättre förbindelser med de vackra Fijiöarna, och hela Sydostasien, säger Erwin Widjaja, General Manager Nordics, Singapore Airlines.

De vackra Fijiöarna är för många synonymt med Stilla havets paradisöar. Sammanlagt består skärgården av 332 öar, men endast 110 är bebodda. Öarna är kända för sina vita korallstränder och laguner fyllda med fiskar och koraller i alla regnbågens färger. Öarna är perfekta för alla som drömmer om en romantisk semester eller smekmånad utanför det vanliga. Dessutom är öarna både närmare och billigare än många tror.

-Att det nya samarbetet gör det lättare att resa till Fiji är goda nyheter för alla som drömmer om Stilla havet, och om jag jämför med till exempel Seychellerna eller Maldiverna är Fijiöarna absolut konkurrenskraftiga vad gäller pris, säger Henrik Hanevold, Sales Manager Leisure Nordics, Singapore Airlines.

Dessutom kan öarna kombineras med både Australien och Nya Zeeland, så det är upplagt för en semester med många upplevelser. Totalt tar det cirka 23 timmar att komma till paradiset, och Henrik Hanevold rekommenderar ett stopp i Singapore på vägen. En fascinerande stad med mycket att upptäcka, och ett stopp här innebär att man får ytterligare en upplevelse på semestern.