Information och fakta om flygplatser i Somalia. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 11 st flygplatser i Somalia.

Somalia är ett land där det bor ca 10 112 453 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Mogadishu med ca 2 587 183 invånare. Det tre största städerna är Mogadishu, Berbera, Baidoa. Total yta/area på 637 657 km2 och grannländer som tex Djibouti, Etiopien, Kenya. Somalias officiella valuta är Shilling (SOS) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, Italian, Somali. För att ringa till Somalia använder man landskoden 252. Sajter på Internet som kommer från Somalia har toppdomänen .so. Andra namn för Somalia är -. Letar du efter flygresor till eller från Somalia och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Somalia.

Flygplatser i Somalia – Städer

 • Flygplatser i Alula
  Information och data om flygplatser vid Alula, -, Somalia. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Alula.
 • Flygplatser i Berbera
  Information och data om flygplatser vid Berbera, Woqooyi Galbeed, Somalia. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Berbera.
 • Flygplatser i Boorama
  Information och data om flygplatser vid Boorama, -, Somalia. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Boorama.
 • Flygplatser i Bosaso
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bosaso, Bari, Somalia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bosaso.
 • Flygplatser i Burao
  Fakta och data om flygplatser vid Burao, Togdheer, Somalia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Burao.
 • Flygplatser i Galkacyo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Galkacyo, Mudug, Somalia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Galkacyo.
 • Flygplatser i Garoowe
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Garoowe, Nugaal, Somalia Det finns fakta om en flygplats i närheten av Garoowe.
 • Flygplatser i Hargeysa
  Fakta och data om flygplatser vid Hargeysa, Woqooyi Galbeed, Somalia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Hargeysa.
 • Flygplatser i Kismayo
  Fakta och data om flygplatser vid Kismayo, Lower Juba, Somalia. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kismayo.
 • Flygplatser i Mogadishu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mogadishu, Banaadir, Somalia Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Mogadishu.