Information och fakta om flygplatser i Sierra Leone. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 8 st flygplatser i Sierra Leone.

Sierra Leone är ett land där det bor ca 5 245 695 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Freetown med ca 802 639 invånare. Det tre största städerna är Freetown. Total yta/area på 71 740 km2 och grannländer som tex Guinea, Liberia. Sierra Leones officiella valuta är Leone (SLL) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Sierra Leone använder man landskoden 232. Sajter på Internet som kommer från Sierra Leone har toppdomänen .sl. Andra namn för Sierra Leone är -. Letar du efter flygresor till eller från Sierra Leone och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Sierra Leone.

Flygplatser i Sierra Leone – Städer

 • Flygplatser i Bo
  Fakta och data om flygplatser vid Bo, Southern Province, Sierra Leone. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bo.
 • Flygplatser i Bonthe
  Fakta och data om flygplatser vid Bonthe, Southern Province, Sierra Leone. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bonthe.
 • Flygplatser i Freetown
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Freetown, Western Area, Sierra Leone Det finns fakta om 3 flygplatser i närheten av Freetown.
 • Flygplatser i Gbangbatok
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Gbangbatok, -, Sierra Leone Det finns fakta om en flygplats i närheten av Gbangbatok.
 • Flygplatser i Kenema
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kenema, Eastern Province, Sierra Leone Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kenema.
 • Flygplatser i Yengema
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Yengema, Eastern Province, Sierra Leone Det finns fakta om en flygplats i närheten av Yengema.