Fakta och data om flygplatser i Senegal. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 9 st flygplatser i Senegal.

Senegal är ett land med ca 12 323 252 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Dakar där det bor ca 2 476 400 invånare. Det tre största städerna är Dakar, Ziguinchor, Louga. Total yta/area på 196 190 km2 och grannländer som tex Gambia, Guinea, Guinea-Bissau, Mali, Mauretanien. Senegals officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Wolof. För att ringa till Senegal använder man landskoden 221. Sajter på Internet som kommer från Senegal har toppdomänen .sn. Andra namn för Senegal är -. Letar du efter flygresor till eller från Senegal och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Senegal.

Flygplatser i Senegal – Städer

 • Flygplatser i Bakel
  Information och data om flygplatser vid Bakel, -, Senegal. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bakel.
 • Flygplatser i Cap Skiring
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Cap Skiring, -, Senegal Det finns fakta om en flygplats i närheten av Cap Skiring.
 • Flygplatser i Dakar
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dakar, Dakar, Senegal Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dakar.
 • Flygplatser i Kaolack
  Information och data om flygplatser vid Kaolack, Kaolack, Senegal. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kaolack.
 • Flygplatser i Kedougou
  Information och data om flygplatser vid Kedougou, Kedougou, Senegal. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kedougou.
 • Flygplatser i Matam
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Matam, Matam, Senegal Det finns fakta om en flygplats i närheten av Matam.
 • Flygplatser i St. Louis
  Information och data om flygplatser vid St. Louis, -, Senegal. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring St. Louis.
 • Flygplatser i Tambacounda
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Tambacounda, Tambacounda, Senegal Det finns fakta om en flygplats i närheten av Tambacounda.
 • Flygplatser i Ziguinchor
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ziguinchor, Ziguinchor, Senegal Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ziguinchor.