I Information och data om flygplatser i Oman. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 6 st flygplatser i Oman.

Oman har ca 2 967 717 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Muskat där det bor ca 797 000 invånare. Det tre största städerna är Muskat, Salalah. Total yta/area på 212 460 km2 och grannländer som tex Förenade Arabemiraten, Saudiarabien, Jemen, Yemen. Omans officiella valuta är Rial (OMR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, Urdu. För att ringa till Oman använder man landskoden 968. Sajter på Internet som kommer från Oman har toppdomänen .om. Andra namn för Oman är -. Letar du efter flygresor till eller från Oman och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Oman.

Flygplatser i Oman – Städer

 • Flygplatser i Khasab
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Khasab, Musandam, Oman Det finns fakta om en flygplats i närheten av Khasab.
 • Flygplatser i Marmul
  Information och data om flygplatser vid Marmul, -, Oman. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Marmul.
 • Flygplatser i Masirah
  Information och data om flygplatser vid Masirah, -, Oman. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Masirah.
 • Flygplatser i Muskat
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Muskat, Masqat, Oman Det finns fakta om en flygplats i närheten av Muskat.
 • Flygplatser i Salalah
  Information och data om flygplatser vid Salalah, Zufar, Oman. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Salalah.
 • Flygplatser i Thumrait
  Information och data om flygplatser vid Thumrait, -, Oman. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Thumrait.