I Information och data om flygplatser i Nordkorea. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 6 st flygplatser i Nordkorea.

Nordkorea har ca 22 912 177 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Pyongyang där det bor ca 3 222 000 invånare. Det tre största städerna är Pyongyang, Hamhung, Kaesong. Total yta/area på 120 540 km2 och grannländer som tex Kina, Sydkorea, Ryssland. Nordkoreas officiella valuta är Won (KPW) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Korean. För att ringa till Nordkorea använder man landskoden 850. Sajter på Internet som kommer från Nordkorea har toppdomänen .kp. Andra namn för Nordkorea är -. Letar du efter flygresor till eller från Nordkorea och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Nordkorea.

Flygplatser i Nordkorea – Städer

 • Flygplatser i Chongjin
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Chongjin, Hamgyong-bukto, Nordkorea Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Chongjin.
 • Flygplatser i Haeju
  Fakta och data om flygplatser vid Haeju, Hwanghae-namdo, Nordkorea. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Haeju.
 • Flygplatser i Hamhung
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Hamhung, Hamgyong-namdo, Nordkorea Det finns fakta om en flygplats i närheten av Hamhung.
 • Flygplatser i Pyongyang
  Information och data om flygplatser vid Pyongyang, Pyongyang, Nordkorea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Pyongyang.
 • Flygplatser i Samjiyon
  Information och data om flygplatser vid Samjiyon, -, Nordkorea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Samjiyon.