Fakta och data om flygplatser i Montserrat. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Montserrat.

Montserrat är ett land med ca 9 341 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Plymouth där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Plymouth. Total yta/area på 102 km2 och grannländer som tex -. Montserrats officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Montserrat använder man landskoden +1-664. Sajter på Internet som kommer från Montserrat har toppdomänen .ms. Andra namn för Montserrat är -. Letar du efter flygresor till eller från Montserrat och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Montserrat.

Flygplatser i Montserrat – Städer

  • Flygplatser i Geralds
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Geralds, -, Montserrat Det finns fakta om en flygplats i närheten av Geralds.
  • Flygplatser i Montserrat
    Fakta och data om flygplatser vid Montserrat, -, Montserrat. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Montserrat.