Fakta och data om flygplatser i Mikronesien. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 5 st flygplatser i Mikronesien.

Mikronesien är ett land med ca 107 708 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstaden är Palikir där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Palikir. Total yta/area på 702 km2 och grannländer som tex -. Mikronesiens officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Mikronesien använder man landskoden 691. Sajter på Internet som kommer från Mikronesien har toppdomänen .fm. Andra namn för Mikronesien är Mikronesien, Mikronesiens federerade stater. Letar du efter flygresor till eller från Mikronesien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Mikronesien.

Flygplatser i Mikronesien – Städer

 • Flygplatser i Chuuk
  Fakta och data om flygplatser vid Chuuk, -, Mikronesien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Chuuk.
 • Flygplatser i Kosrae
  Information och data om flygplatser vid Kosrae, -, Mikronesien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kosrae.
 • Flygplatser i Pohnpei
  Fakta och data om flygplatser vid Pohnpei, -, Mikronesien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Pohnpei.
 • Flygplatser i Ulithi
  Information och data om flygplatser vid Ulithi, -, Mikronesien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Ulithi.
 • Flygplatser i Yap
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Yap, -, Mikronesien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Yap.