Information och fakta om flygplatser i Mauretanien. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 10 st flygplatser i Mauretanien.

Mauretanien är ett land där det bor ca 3 205 060 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Nouakchott med ca 661 400 invånare. Det tre största städerna är Nouakchott, Nouadhibou, Kaédi. Total yta/area på 1 030 700 km2 och grannländer som tex Algeriet, Västsahara, Mali, Senegal. Mauretaniens officiella valuta är Ouguiya (MRO) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, French, Wolof. För att ringa till Mauretanien använder man landskoden 222. Sajter på Internet som kommer från Mauretanien har toppdomänen .mr. Andra namn för Mauretanien är -. Letar du efter flygresor till eller från Mauretanien och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Mauretanien.

Flygplatser i Mauretanien – Städer

 • Flygplatser i 'Ayoun el 'Atrous
  Fakta och data om flygplatser vid 'Ayoun el 'Atrous, Hodh el Gharbi, Mauretanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av 'Ayoun el 'Atrous.
 • Flygplatser i Atar
  Information och data om flygplatser vid Atar, Adrar, Mauretanien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Atar.
 • Flygplatser i Bir Moghrein
  Information och data om flygplatser vid Bir Moghrein, -, Mauretanien. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bir Moghrein.
 • Flygplatser i Kaédi
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kaédi, Gorgol, Mauretanien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kaédi.
 • Flygplatser i Kiffa
  Fakta och data om flygplatser vid Kiffa, Assaba, Mauretanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kiffa.
 • Flygplatser i Nema
  Fakta och data om flygplatser vid Nema, Hodh ech Chargui, Mauretanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Nema.
 • Flygplatser i Nouadhibou
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Nouadhibou, Dakhlet Nouadhibou, Mauretanien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Nouadhibou.
 • Flygplatser i Nouakschott
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Nouakschott, -, Mauretanien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Nouakschott.
 • Flygplatser i Selibabi
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Selibabi, Guidimaka, Mauretanien Det finns fakta om en flygplats i närheten av Selibabi.
 • Flygplatser i Tidjikja
  Fakta och data om flygplatser vid Tidjikja, Tagant, Mauretanien. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Tidjikja.