I Information och data om flygplatser i Malta. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 8 st flygplatser i Malta.

Malta har ca 403 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Valletta där det bor ca 6 794 invånare. Det tre största städerna är Birkirkara, Mosta, Sliema. Total yta/area på 316 km2 och grannländer som tex -. Maltas officiella valuta är Euro (EUR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Maltese. För att ringa till Malta använder man landskoden 356. Sajter på Internet som kommer från Malta har toppdomänen .mt. Andra namn för Malta är -. Letar du efter flygresor till eller från Malta och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Malta.

Flygplatser i Malta – Städer

 • Flygplatser i Comino
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Comino, -, Malta Det finns fakta om en flygplats i närheten av Comino.
 • Flygplatser i Malta
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Malta, -, Malta Det finns fakta om en flygplats i närheten av Malta.
 • Flygplatser i Mgarr
  Fakta och data om flygplatser vid Mgarr, Ghajnsielem, Malta. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Mgarr.
 • Flygplatser i Valetta
  Fakta och data om flygplatser vid Valetta, -, Malta. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Valetta.
 • Flygplatser i Valletta
  Fakta och data om flygplatser vid Valletta, Il-Belt Valletta, Malta. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Valletta.
 • Flygplatser i Zebbug
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Zebbug, Iz-Zebbug, Malta Det finns fakta om en flygplats i närheten av Zebbug.