Fakta och data om flygplatser i Mali. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 8 st flygplatser i Mali.

Mali är ett land med ca 13 796 354 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Bamako där det bor ca 1 297 281 invånare. Det tre största städerna är Bamako, Timbuktu, Djenné. Total yta/area på 1 240 000 km2 och grannländer som tex Burkina Faso, Elfenbenskusten, Algeriet, Guinea, Mauretanien, Niger, Senegal. Malis officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Bambara, French. För att ringa till Mali använder man landskoden 223. Sajter på Internet som kommer från Mali har toppdomänen .ml. Andra namn för Mali är -. Letar du efter flygresor till eller från Mali och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Mali.

Flygplatser i Mali – Städer

 • Flygplatser i Bamako
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bamako, Bamako, Mali Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bamako.
 • Flygplatser i Bengassi
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bengassi, -, Mali Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bengassi.
 • Flygplatser i Bougouni
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Bougouni, Sikasso, Mali Det finns fakta om en flygplats i närheten av Bougouni.
 • Flygplatser i Gao
  Fakta och data om flygplatser vid Gao, Gao, Mali. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Gao.
 • Flygplatser i Kayes
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kayes, Kayes, Mali Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kayes.
 • Flygplatser i Mopti
  Information och data om flygplatser vid Mopti, Mopti, Mali. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mopti.
 • Flygplatser i Tessalit
  Information och data om flygplatser vid Tessalit, -, Mali. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Tessalit.
 • Flygplatser i Timbuktu
  Fakta och data om flygplatser vid Timbuktu, Tombouctou, Mali. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Timbuktu.