Fakta och data om flygplatser i Malawi. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 8 st flygplatser i Malawi.

Malawi är ett land med ca 15 447 500 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Lilongwe där det bor ca 646 750 invånare. Det tre största städerna är Lilongwe, Blantyre, Zomba. Total yta/area på 118 480 km2 och grannländer som tex Moçambique, Tanzania, Zambia. Malawis officiella valuta är Kwacha (MWK) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Nyanja. För att ringa till Malawi använder man landskoden 265. Sajter på Internet som kommer från Malawi har toppdomänen .mw. Andra namn för Malawi är -. Letar du efter flygresor till eller från Malawi och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Malawi.

Flygplatser i Malawi – Städer

 • Flygplatser i Blantyre
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Blantyre, Southern Region, Malawi Det finns fakta om en flygplats i närheten av Blantyre.
 • Flygplatser i Chintheche
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Chintheche, -, Malawi Det finns fakta om en flygplats i närheten av Chintheche.
 • Flygplatser i Club Makokola
  Information och data om flygplatser vid Club Makokola, -, Malawi. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Club Makokola.
 • Flygplatser i Karonga
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Karonga, Northern Region, Malawi Det finns fakta om en flygplats i närheten av Karonga.
 • Flygplatser i Kasungu
  Information och data om flygplatser vid Kasungu, Central Region, Malawi. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kasungu.
 • Flygplatser i Likoma Island
  Fakta och data om flygplatser vid Likoma Island, -, Malawi. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Likoma Island.
 • Flygplatser i Lilongwe
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Lilongwe, Central Region, Malawi Det finns fakta om en flygplats i närheten av Lilongwe.
 • Flygplatser i Mzuzu
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mzuzu, Northern Region, Malawi Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mzuzu.