I Information och data om flygplatser i Kap Verde. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 7 st flygplatser i Kap Verde.

Kap Verde har ca 508 659 invånare och ligger i Afrika. Huvudstad är Praia där det bor ca 113 364 invånare. Det tre största städerna är Praia, Saint Philip. Total yta/area på 4 033 km2 och grannländer som tex -. Kap Verdes officiella valuta är Escudo (CVE) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Portuguese. För att ringa till Kap Verde använder man landskoden 238. Sajter på Internet som kommer från Kap Verde har toppdomänen .cv. Andra namn för Kap Verde är -. Letar du efter flygresor till eller från Kap Verde och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kap Verde.

Flygplatser i Kap Verde – Städer

 • Flygplatser i Amilcar Cabral
  Fakta och data om flygplatser vid Amilcar Cabral, -, Kap Verde. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Amilcar Cabral.
 • Flygplatser i Boa Vista
  Information och data om flygplatser vid Boa Vista, -, Kap Verde. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Boa Vista.
 • Flygplatser i Praia, Santiago Island
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Praia, Santiago Island, -, Kap Verde Det finns fakta om en flygplats i närheten av Praia, Santiago Island.
 • Flygplatser i Sao Filipe, Fogo Island
  Fakta och data om flygplatser vid Sao Filipe, Fogo Island, -, Kap Verde. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Sao Filipe, Fogo Island.
 • Flygplatser i Sao Nocolau Island
  Information och data om flygplatser vid Sao Nocolau Island, -, Kap Verde. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Sao Nocolau Island.
 • Flygplatser i Sao Vicente Island
  Fakta och data om flygplatser vid Sao Vicente Island, -, Kap Verde. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Sao Vicente Island.
 • Flygplatser i Vila do Maio
  Information och data om flygplatser vid Vila do Maio, Maio, Kap Verde. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Vila do Maio.