Fakta och data om flygplatser i Kambodja. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 8 st flygplatser i Kambodja.

Kambodja är ett land med ca 14 453 680 invånare och ligger i Asien. Huvudstaden är Phnom Penh där det bor ca 1 573 544 invånare. Det tre största städerna är Phnom Penh, Sihanoukville, Siem Reap. Total yta/area på 181 040 km2 och grannländer som tex Laos, Thailand, Vietnam. Kambodjas officiella valuta är Riels (KHR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French, Central Khmer. För att ringa till Kambodja använder man landskoden 855. Sajter på Internet som kommer från Kambodja har toppdomänen .kh. Andra namn för Kambodja är -. Letar du efter flygresor till eller från Kambodja och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Kambodja.

Flygplatser i Kambodja – Städer

 • Flygplatser i Battambang
  Information och data om flygplatser vid Battambang, Battambang, Kambodja. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Battambang.
 • Flygplatser i Kompong Chnang
  Fakta och data om flygplatser vid Kompong Chnang, -, Kambodja. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kompong Chnang.
 • Flygplatser i Kratie
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Kratie, Kratie, Kambodja Det finns fakta om en flygplats i närheten av Kratie.
 • Flygplatser i Phnom Penh
  Information och data om flygplatser vid Phnom Penh, Phnom Penh, Kambodja. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Phnom Penh.
 • Flygplatser i Ratanakiri
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Ratanakiri, -, Kambodja Det finns fakta om en flygplats i närheten av Ratanakiri.
 • Flygplatser i Siem Reap
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Siem Reap, Siem Reap, Kambodja Det finns fakta om en flygplats i närheten av Siem Reap.
 • Flygplatser i Sihanoukville
  Information och data om flygplatser vid Sihanoukville, Preah Sihanouk, Kambodja. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Sihanoukville.
 • Flygplatser i Stung Treng
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Stung Treng, Stung Treng, Kambodja Det finns fakta om en flygplats i närheten av Stung Treng.