I Information och data om flygplatser i Haiti. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 14 st flygplatser i Haiti.

Haiti har ca 9 648 924 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Port-au-Prince där det bor ca 1 234 742 invånare. Det tre största städerna är Port-au-Prince. Total yta/area på 27 750 km2 och grannländer som tex Dominikanska republiken. Haitis officiella valuta är Gourde (HTG) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Haitian. För att ringa till Haiti använder man landskoden 509. Sajter på Internet som kommer från Haiti har toppdomänen .ht. Andra namn för Haiti är -. Letar du efter flygresor till eller från Haiti och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Haiti.

Flygplatser i Haiti – Städer

 • Flygplatser i Cap-Haitien
  Information och data om flygplatser vid Cap-Haitien, Nord, Haiti. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Cap-Haitien.
 • Flygplatser i Cayes Jacmel
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Cayes Jacmel, Sud-Est, Haiti Det finns fakta om en flygplats i närheten av Cayes Jacmel.
 • Flygplatser i Dodard
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dodard, -, Haiti Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dodard.
 • Flygplatser i Hati
  Fakta och data om flygplatser vid Hati, -, Haiti. Totalt finns det 4 flygplatser omkring och i närheten av Hati.
 • Flygplatser i Jacmel
  Fakta och data om flygplatser vid Jacmel, Sud-Est, Haiti. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Jacmel.
 • Flygplatser i Jeremie
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Jeremie, -, Haiti Det finns fakta om en flygplats i närheten av Jeremie.
 • Flygplatser i Labadee
  Information och data om flygplatser vid Labadee, -, Haiti. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Labadee.
 • Flygplatser i Port-au-Prince
  Information och data om flygplatser vid Port-au-Prince, Ouest, Haiti. Det finns data om totalt 2 flygplatser i närheten och kring Port-au-Prince.
 • Flygplatser i Port-de-Paix
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Port-de-Paix, Nord-Ouest, Haiti Det finns fakta om en flygplats i närheten av Port-de-Paix.
 • Flygplatser i Saint Marc
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Saint Marc, -, Haiti Det finns fakta om en flygplats i närheten av Saint Marc.