Information och fakta om flygplatser i Guinea. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 6 st flygplatser i Guinea.

Guinea är ett land där det bor ca 10 324 025 människor och ligger i världsdelen Afrika. Huvudstad är Conakry med ca 1 767 200 invånare. Det tre största städerna är Conakry. Total yta/area på 245 857 km2 och grannländer som tex Elfenbenskusten, Guinea-Bissau, Liberia, Mali, Sierra Leone, Senegal. Guineas officiella valuta är Franc (GNF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till Guinea använder man landskoden 224. Sajter på Internet som kommer från Guinea har toppdomänen .gn. Andra namn för Guinea är -. Letar du efter flygresor till eller från Guinea och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Guinea.

Flygplatser i Guinea – Städer

 • Flygplatser i Conakry
  Fakta och data om flygplatser vid Conakry, Conakry, Guinea. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Conakry.
 • Flygplatser i Faranah
  Information och data om flygplatser vid Faranah, Faranah, Guinea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Faranah.
 • Flygplatser i Fira
  Fakta och data om flygplatser vid Fira, -, Guinea. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Fira.
 • Flygplatser i Kankan
  Fakta och data om flygplatser vid Kankan, Kankan, Guinea. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kankan.
 • Flygplatser i Kissidougou
  Information och data om flygplatser vid Kissidougou, Faranah, Guinea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kissidougou.
 • Flygplatser i Labe
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Labe, Labe, Guinea Det finns fakta om en flygplats i närheten av Labe.