Fakta och data om flygplatser i Guinea-Bissau. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Guinea-Bissau.

Guinea-Bissau är ett land med ca 1 565 126 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Bissau där det bor ca 388 028 invånare. Det tre största städerna är Bissau. Total yta/area på 36 120 km2 och grannländer som tex Guinea, Senegal. Guinea-Bissaus officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Portuguese. För att ringa till Guinea-Bissau använder man landskoden 245. Sajter på Internet som kommer från Guinea-Bissau har toppdomänen .gw. Andra namn för Guinea-Bissau är -. Letar du efter flygresor till eller från Guinea-Bissau och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Guinea-Bissau.

Flygplatser i Guinea-Bissau – Städer

  • Flygplatser i Bissau
    Fakta och data om flygplatser vid Bissau, Bissau, Guinea-Bissau. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Bissau.
  • Flygplatser i Cufar
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Cufar, -, Guinea-Bissau Det finns fakta om en flygplats i närheten av Cufar.