Information och fakta om flygplatser i Färöarna. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 3 st flygplatser i Färöarna.

Färöarna är ett land där det bor ca 48 228 människor och ligger i världsdelen Europa. Huvudstad är Torshamn med ca 13 200 invånare. Det tre största städerna är Torshamn, Klaksvík, Hoyvík. Total yta/area på 1 399 km2 och grannländer som tex -. Färöarnas officiella valuta är Krone (DKK) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Danish, Faroese. För att ringa till Färöarna använder man landskoden 298. Sajter på Internet som kommer från Färöarna har toppdomänen .fo. Andra namn för Färöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Färöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Färöarna.

Flygplatser i Färöarna – Städer

  • Flygplatser i Mykines
    Information och data om flygplatser vid Mykines, -, Färöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mykines.
  • Flygplatser i Torshamn
    Information och data om flygplatser vid Torshamn, Streymoy, Färöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Torshamn.
  • Flygplatser i Vagar
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Vagar, -, Färöarna Det finns fakta om en flygplats i närheten av Vagar.