Fakta och data om flygplatser i Ekvatorialguinea. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Ekvatorialguinea.

Ekvatorialguinea är ett land med ca 1 014 999 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Malabo där det bor ca 155 963 invånare. Det tre största städerna är Malabo. Total yta/area på 28 051 km2 och grannländer som tex Kamerun, Gabon. Ekvatorialguineas officiella valuta är Franc (XAF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Spanish. För att ringa till Ekvatorialguinea använder man landskoden 240. Sajter på Internet som kommer från Ekvatorialguinea har toppdomänen .gq. Andra namn för Ekvatorialguinea är -. Letar du efter flygresor till eller från Ekvatorialguinea och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Ekvatorialguinea.

Flygplatser i Ekvatorialguinea – Städer

  • Flygplatser i Bata
    Information och data om flygplatser vid Bata, Litoral, Ekvatorialguinea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bata.
  • Flygplatser i Malabo
    Information och data om flygplatser vid Malabo, Bioko Norte, Ekvatorialguinea. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Malabo.