I Information och data om flygplatser i Dominica. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Dominica.

Dominica har ca 72 813 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Roseau där det bor ca 16 571 invånare. Det tre största städerna är Roseau. Total yta/area på 754 km2 och grannländer som tex -. Dominicas officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Dominica använder man landskoden +1-767. Sajter på Internet som kommer från Dominica har toppdomänen .dm. Andra namn för Dominica är -. Letar du efter flygresor till eller från Dominica och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Dominica.

Flygplatser i Dominica – Städer

  • Flygplatser i Canefield
    Fakta och data om flygplatser vid Canefield, -, Dominica. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Canefield.
  • Flygplatser i Dominica
    Information och data om flygplatser vid Dominica, -, Dominica. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Dominica.