Fakta och data om flygplatser i Centralafrikanska republiken. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 3 st flygplatser i Centralafrikanska republiken.

Centralafrikanska republiken är ett land med ca 4 844 927 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Bangui där det bor ca 542 393 invånare. Det tre största städerna är Bangui. Total yta/area på 622 984 km2 och grannländer som tex Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Kongo, Kongo-Brazzaville, Republiken Kongo, Kamerun, Sudan, Sydsudan, Republiken Sydsudan, Tchad. Centralafrikanska republikens officiella valuta är Franc (XAF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French, Kongo, Lingala, Sango. För att ringa till Centralafrikanska republiken använder man landskoden 236. Sajter på Internet som kommer från Centralafrikanska republiken har toppdomänen .cf. Andra namn för Centralafrikanska republiken är -. Letar du efter flygresor till eller från Centralafrikanska republiken och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Centralafrikanska republiken.

Flygplatser i Centralafrikanska republiken – Städer

  • Flygplatser i Bangui
    Information och data om flygplatser vid Bangui, Bangui, Centralafrikanska republiken. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Bangui.
  • Flygplatser i Berberati
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Berberati, Mambere-Kadei, Centralafrikanska republiken Det finns fakta om en flygplats i närheten av Berberati.
  • Flygplatser i Gounda
    Information och data om flygplatser vid Gounda, -, Centralafrikanska republiken. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Gounda.