I Information och data om flygplatser i Brittiska Jungfruöarna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Brittiska Jungfruöarna.

Brittiska Jungfruöarna har ca 21 730 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstad är Road Town där det bor ca 8 449 invånare. Det tre största städerna är Road Town. Total yta/area på 153 km2 och grannländer som tex -. Brittiska Jungfruöarnas officiella valuta är Dollar (USD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Brittiska Jungfruöarna använder man landskoden +1-284. Sajter på Internet som kommer från Brittiska Jungfruöarna har toppdomänen .vg. Andra namn för Brittiska Jungfruöarna är -. Letar du efter flygresor till eller från Brittiska Jungfruöarna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Brittiska Jungfruöarna.

Flygplatser i Brittiska Jungfruöarna – Städer

  • Flygplatser i Spanish Town
    Fakta och data om flygplatser vid Spanish Town, -, Brittiska Jungfruöarna. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Spanish Town.
  • Flygplatser i Tortola
    Information och data om flygplatser vid Tortola, -, Brittiska Jungfruöarna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Tortola.