Fakta och data om flygplatser i Benin. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 1 st flygplatser i Benin.

Benin är ett land med ca 9 056 010 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Porto-Novo där det bor ca 234 168 invånare. Det tre största städerna är Cotonou, Porto-Novo, Ouidah. Total yta/area på 112 620 km2 och grannländer som tex Burkina Faso, Niger, Nigeria, Togo. Benins officiella valuta är Franc (XOF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till Benin använder man landskoden 229. Sajter på Internet som kommer från Benin har toppdomänen .bj. Andra namn för Benin är -. Letar du efter flygresor till eller från Benin och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Benin.

Flygplatser i Benin – Städer

  • Flygplatser i Cotonou
    Information och data om flygplatser vid Cotonou, Littoral, Benin. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Cotonou.