I Information och data om flygplatser i Azerbajdzjan. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 8 st flygplatser i Azerbajdzjan.

Azerbajdzjan har ca 8 303 512 invånare och ligger i Asien. Huvudstad är Baku där det bor ca 1 116 513 invånare. Det tre största städerna är Baku, Gändzjä, Gəncə. Total yta/area på 86 600 km2 och grannländer som tex Armenien, Georgien, Iran, Ryssland, Turkiet. Azerbajdzjans officiella valuta är Manat (AZN) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Azerbaijani, Armenian, Russian. För att ringa till Azerbajdzjan använder man landskoden 994. Sajter på Internet som kommer från Azerbajdzjan har toppdomänen .az. Andra namn för Azerbajdzjan är -. Letar du efter flygresor till eller från Azerbajdzjan och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Azerbajdzjan.

Flygplatser i Azerbajdzjan – Städer

 • Flygplatser i Baku
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Baku, Baki, Azerbajdzjan Det finns fakta om 2 flygplatser i närheten av Baku.
 • Flygplatser i Gändzjä
  Information och data om flygplatser vid Gändzjä, Ganja City, Azerbajdzjan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Gändzjä.
 • Flygplatser i Lǝnkǝran
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Lǝnkǝran, Lankaran, Azerbajdzjan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Lǝnkǝran.
 • Flygplatser i Nakhchivan
  Information och data om flygplatser vid Nakhchivan, Nachitjevan, Azerbajdzjan. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Nakhchivan.
 • Flygplatser i Qutqashen
  Fakta och data om flygplatser vid Qutqashen, Qabala Rayon, Azerbajdzjan. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Qutqashen.
 • Flygplatser i Stepanakert
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Stepanakert, Xankandi Sahari, Azerbajdzjan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Stepanakert.
 • Flygplatser i Zaqatala
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Zaqatala, Zaqatala, Azerbajdzjan Det finns fakta om en flygplats i närheten av Zaqatala.