Information och fakta om flygplatser i Anguilla. Klicka vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad data om olika flygplatser. Tex information om i vilka orter det finns flygplatser. Det finns fakta om totalt 1 st flygplatser i Anguilla.

Anguilla är ett land där det bor ca 13 254 människor och ligger i världsdelen Nordamerika. Huvudstad är The Valley med ca 2 035 invånare. Det tre största städerna är The Valley. Total yta/area på 102 km2 och grannländer som tex -. Anguillas officiella valuta är Dollar (XCD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English. För att ringa till Anguilla använder man landskoden +1-264. Sajter på Internet som kommer från Anguilla har toppdomänen .ai. Andra namn för Anguilla är -. Letar du efter flygresor till eller från Anguilla och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Anguilla.

Flygplatser i Anguilla – Städer

  • Flygplatser i The Valley
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring The Valley, -, Anguilla Det finns fakta om en flygplats i närheten av The Valley.