I Information och data om flygplatser i Wallis och Futuna. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 2 st flygplatser i Wallis och Futuna.

Wallis och Futuna har ca 16 025 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Mata Utu där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 274 km2 och grannländer som tex -. Wallis och Futunas officiella valuta är Franc (XPF) och används för att betala med. Olika språk som används är tex French. För att ringa till Wallis och Futuna använder man landskoden 681. Sajter på Internet som kommer från Wallis och Futuna har toppdomänen .wf. Andra namn för Wallis och Futuna är Wallis och Futuna, Wallis- och Futunaöarna. Letar du efter flygresor till eller från Wallis och Futuna och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Wallis och Futuna.

Flygplatser i Wallis och Futuna – Städer

  • Flygplatser i Futuna Island
    Information och data om flygplatser vid Futuna Island, -, Wallis och Futuna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Futuna Island.
  • Flygplatser i Wallis
    Information och data om flygplatser vid Wallis, -, Wallis och Futuna. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Wallis.