I Information och data om flygplatser i Vitryssland. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 9 st flygplatser i Vitryssland.

Vitryssland har ca 9 685 000 invånare och ligger i Europa. Huvudstad är Minsk där det bor ca 1 742 124 invånare. Det tre största städerna är Minsk, Homel, Mahiljoŭ. Total yta/area på 207 600 km2 och grannländer som tex Litauen, Lettland, Polen, Ryssland, Ukraina. Vitrysslands officiella valuta är Ruble (BYR) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Belarusian, Russian. För att ringa till Vitryssland använder man landskoden 375. Sajter på Internet som kommer från Vitryssland har toppdomänen .by. Andra namn för Vitryssland är -. Letar du efter flygresor till eller från Vitryssland och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Vitryssland.

Flygplatser i Vitryssland – Städer

 • Flygplatser i Brest
  Information och data om flygplatser vid Brest, Brest, Vitryssland. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Brest.
 • Flygplatser i Homel
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Homel, Gomel, Vitryssland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Homel.
 • Flygplatser i Hrodna
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Hrodna, Grodnenskaya, Vitryssland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Hrodna.
 • Flygplatser i Mahiljoŭ
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Mahiljoŭ, Mogilev, Vitryssland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Mahiljoŭ.
 • Flygplatser i Mazir
  Information och data om flygplatser vid Mazir, Gomel, Vitryssland. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Mazir.
 • Flygplatser i Minsk
  Fakta och data om flygplatser vid Minsk, Minsk, Vitryssland. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Minsk.
 • Flygplatser i Minsk 2
  Fakta och data om flygplatser vid Minsk 2, -, Vitryssland. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Minsk 2.
 • Flygplatser i Vitsebsk
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Vitsebsk, Vitebsk, Vitryssland Det finns fakta om en flygplats i närheten av Vitsebsk.