Fakta och data om flygplatser i Västsahara. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 3 st flygplatser i Västsahara.

Västsahara är ett land med ca 273 008 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är El-Aaiun där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Al-Ayun, Es-Smara. Total yta/area på 266 000 km2 och grannländer som tex Algeriet, Marocko, Mauretanien. Västsaharas officiella valuta är Dirham (MAD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic. För att ringa till Västsahara använder man landskoden 212. Sajter på Internet som kommer från Västsahara har toppdomänen .eh. Andra namn för Västsahara är -. Letar du efter flygresor till eller från Västsahara och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Västsahara.

Flygplatser i Västsahara – Städer

  • Flygplatser i Al-Ayun
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Al-Ayun, -, Västsahara Det finns fakta om en flygplats i närheten av Al-Ayun.
  • Flygplatser i Dakhla
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Dakhla, Oued Ed-Dahab-Lagouira, Västsahara Det finns fakta om en flygplats i närheten av Dakhla.
  • Flygplatser i Es-Smara
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Es-Smara, Oued Ed-Dahab-Lagouira, Västsahara Det finns fakta om en flygplats i närheten av Es-Smara.