I Information och data om flygplatser i Uruguay. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 13 st flygplatser i Uruguay.

Uruguay har ca 3 477 000 invånare och ligger i Sydamerika. Huvudstad är Montevideo där det bor ca 1 270 737 invånare. Det tre största städerna är Montevideo, Colonia del Sacramento. Total yta/area på 176 220 km2 och grannländer som tex Argentina, Brasilien. Uruguays officiella valuta är Peso (UYU) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Spanish. För att ringa till Uruguay använder man landskoden 598. Sajter på Internet som kommer från Uruguay har toppdomänen .uy. Andra namn för Uruguay är -. Letar du efter flygresor till eller från Uruguay och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Uruguay.

Flygplatser i Uruguay – Städer

 • Flygplatser i Camelo
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Camelo, -, Uruguay Det finns fakta om en flygplats i närheten av Camelo.
 • Flygplatser i Colonia del Sacramento
  Fakta och data om flygplatser vid Colonia del Sacramento, Colonia, Uruguay. Totalt finns det 2 flygplatser omkring och i närheten av Colonia del Sacramento.
 • Flygplatser i Durazno
  Fakta och data om flygplatser vid Durazno, Durazno, Uruguay. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Durazno.
 • Flygplatser i Maldonado
  Information och data om flygplatser vid Maldonado, Maldonado, Uruguay. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Maldonado.
 • Flygplatser i Montevideo
  Fakta och data om flygplatser vid Montevideo, Montevideo, Uruguay. Totalt finns det 4 flygplatser omkring och i närheten av Montevideo.
 • Flygplatser i Punta del Este
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Punta del Este, Maldonado, Uruguay Det finns fakta om en flygplats i närheten av Punta del Este.
 • Flygplatser i Rivera
  Information och data om flygplatser vid Rivera, -, Uruguay. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Rivera.
 • Flygplatser i Rivera
  Fakta och data om flygplatser vid Rivera, Rivera, Uruguay. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Rivera.
 • Flygplatser i Salto
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Salto, Salto, Uruguay Det finns fakta om en flygplats i närheten av Salto.