Fakta och data om flygplatser i Uganda. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 8 st flygplatser i Uganda.

Uganda är ett land med ca 33 398 682 invånare och ligger i Afrika. Huvudstaden är Kampala där det bor ca 1 353 189 invånare. Det tre största städerna är Kampala, Mbale. Total yta/area på 236 040 km2 och grannländer som tex Demokratiska Republiken Kongo, Zaire, Kongo-Kinshasa, Kenya, Rwanda, Sydsudan, Republiken Sydsudan, Tanzania. Ugandas officiella valuta är Shilling (UGX) och används för att betala med. Olika språk som används är tex Arabic, English, Ganda, Swahili (macrolanguage). För att ringa till Uganda använder man landskoden 256. Sajter på Internet som kommer från Uganda har toppdomänen .ug. Andra namn för Uganda är -. Letar du efter flygresor till eller från Uganda och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Uganda.

Flygplatser i Uganda – Städer

 • Flygplatser i Arua
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Arua, Northern Region, Uganda Det finns fakta om en flygplats i närheten av Arua.
 • Flygplatser i Entebbe
  Lista och information om stora flygplatser i och omkring Entebbe, Central Region, Uganda Det finns fakta om en flygplats i närheten av Entebbe.
 • Flygplatser i Gulu
  Fakta och data om flygplatser vid Gulu, Northern Region, Uganda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Gulu.
 • Flygplatser i Kidepo
  Information och data om flygplatser vid Kidepo, -, Uganda. Det finns data om totalt en flygplats i närheten och kring Kidepo.
 • Flygplatser i Kitgum
  Fakta och data om flygplatser vid Kitgum, Northern Region, Uganda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Kitgum.
 • Flygplatser i Moyo
  Fakta och data om flygplatser vid Moyo, Northern Region, Uganda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Moyo.
 • Flygplatser i Pakuba
  Fakta och data om flygplatser vid Pakuba, -, Uganda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Pakuba.
 • Flygplatser i Soroti
  Fakta och data om flygplatser vid Soroti, Eastern Region, Uganda. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Soroti.