I Information och data om flygplatser i Tuvalu. Gå vidare via nedanstående länkar för att få mer detaljerad fakta om olika flygplatser. Tex information om i vilka samhällen det finns flygplatser. Det finns information om totalt 1 st flygplatser i Tuvalu.

Tuvalu har ca 10 472 invånare och ligger i Oceanien. Huvudstad är Funafuti där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är -. Total yta/area på 26 km2 och grannländer som tex -. Tuvalus officiella valuta är Dollar (AUD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, Samoan. För att ringa till Tuvalu använder man landskoden 688. Sajter på Internet som kommer från Tuvalu har toppdomänen .tv. Andra namn för Tuvalu är -. Letar du efter flygresor till eller från Tuvalu och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Tuvalu.

Flygplatser i Tuvalu – Städer

  • Flygplatser i Funafuti
    Fakta och data om flygplatser vid Funafuti, Funafuti, Tuvalu. Totalt finns det en flygplats omkring och i närheten av Funafuti.