Fakta och data om flygplatser i Trinidad och Tobago. Använd nedanstående länkar för att få mer detaljerad information om olika flygplatser. Tex information om i vilka städer det finns flygplatser. Det finns data om totalt 2 st flygplatser i Trinidad och Tobago.

Trinidad och Tobago är ett land med ca 1 228 691 invånare och ligger i Nordamerika. Huvudstaden är Port of Spain där det bor ca 0 invånare. Det tre största städerna är Port of Spain. Total yta/area på 5 128 km2 och grannländer som tex -. Trinidad och Tobagos officiella valuta är Dollar (TTD) och används för att betala med. Olika språk som används är tex English, French, Spanish, Chinese. För att ringa till Trinidad och Tobago använder man landskoden +1-868. Sajter på Internet som kommer från Trinidad och Tobago har toppdomänen .tt. Andra namn för Trinidad och Tobago är -. Letar du efter flygresor till eller från Trinidad och Tobago och vill söka efter billiga flygbiljetter så tipsar vi om sajter och resebolag. Lista och fakta om alla flygplatser och information om väder och kartor över Trinidad och Tobago.

Flygplatser i Trinidad och Tobago – Städer

  • Flygplatser i Port of Spain
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Port of Spain, City of Port of Spain, Trinidad och Tobago Det finns fakta om en flygplats i närheten av Port of Spain.
  • Flygplatser i Scarborough
    Lista och information om stora flygplatser i och omkring Scarborough, Tobago, Trinidad och Tobago Det finns fakta om en flygplats i närheten av Scarborough.